T-Bar

Under namnet T-Bar håller vi öppet varje fredag 23.00-03.00. Förköpsbiljetter finns att köpa via appen WEIQ.

T-bar Fredagar

Fredagar

I nuvarande tappning sedan januari 2010. Då utvidgade vi golvytan för Lunds mest populära fredagsklubb alltsedan starten i mars 1998 med cirka 300 %!, läs mer om vår historia här! Den gamla ”hålet-i-väggen-dans/baren” blev förvandlad till en klubb av internationellt snitt. Nu finns en tilltagen lounge med läckra sittmöbler och bordsservering av både mat och dryck, sida vid sida med det fantastiska dansgolvet. Betänkligheterna var stora när vi fattade beslutet att förändra det redan vinnande konceptet, men allt vi gjorde visade sig vara rätt. Numera får lite flera människor plats och kan njuta av det bästa man kan få i utgångsväg. Trots det blir det tidigt fullsatt och sent anländande personer får vända vid beskedet ”fullsatt”. Musiken skall vara mest retro och spegla de idéer som fanns när T-Bar en gång startades upp. Idag blandar vi dock även in det senaste i en härlig ”högstämningsmix”. Om möjligheten att köpa förköpsbiljetter finner du information genom att klicka på biljettsymbolen här på sidan.

Öppettider

Varje fredag 23:00 - 03:00 Åldersgräns är alltid 20 år om du har studentlegitimation, utan sådan skall du fylla 24 under innevarande år.

Kontakt

Adress: T-Bar/Tegnérs Matsalar Sandgatan 2, 223 50 Lund E-mail: info@t-bar.nu Kom i stämning - Klicka här!


T-Bar goes big

T-Bar goes big håller öppet varannan lördag (i veckor med jämna veckonummer) 23.00-03.00. Evenemang finns postat på vår Fb-sida. Förköpsbiljetter säljs i appen WEIQ.

T-bar Lördagar

Lördagar

Varannan lördag, i veckor med jämna nummer, slår vi på stort och öppnar upp allt vad vi har av golv och barer, för Lunds till ytan och kapaciteten största nattklubb. T-Bar antar då namnet T-Bar goes big för att redan i namnet åskådliggöra vilka enorma ytor som finns. Här händer det nästan alltid något nytt. Läs mer om vår historia här! Mixen på lördagar innehåller allt du kan önska dig om du går ut i New York. Eller i Lund för den delen.

Öppettider

Varannan lördag 23:00 - 03:00 Åldersgräns är alltid 20 år om du har studentlegitimation, utan sådan skall du fylla 24 under innevarande år.

Kontakt

Adress: T-Bar/Tegnérs Matsalar Sandgatan 2, 223 50 Lund E-mail: info@t-bar.nu


HISTORIA

T-Bar är en härlig framgångssaga. Troligen den enda klubb som överlevt med mestadels fullsatta kvällar från 1998 till idag. Vid starten i mars 1998 var T-Bar en disco/funk-klubb som hyllade 70-talet. All personal klädde ut sig i tidstypiska outfits, Barry White-peruker var ett av de oftast burna plaggen. Under fyra timmar varje fredag spelades endast musik som var producerad på 70-talet. Succén blev stor och svängarna togs ut. Initialt drogs ”storebror” T-Bar goes big! igång varannan lördag. Maxkapaciteten på 750 gäster blev fullt utnyttjad från dag ett. På lördagarna nischade vi oss på annat sätt och var tidiga i club-Sverige med att ha inte mindre än tre dansgolv på ett och samma ställe. Efter fyra år med endast sjuttiotalsmusik på fredagarna förändrades konceptet även där. Först gjordes åttiotalskvällar, hårdrockskvällar och ”eurodisco”-kvällar som komplement till sjuttiotalskvällarna. Så småningom hittade T-Bar sitt nuvarande musikkoncept med retro som tyngdpunkt. Lördagarna går under namnet "T-huset" fr.o.m. oktober 2015, då vår nya fina tegelbar invigdes. T-Bar är ett skyddat och registrerat varumärke, något som kan vara roligt att känna till när/om man besöker något annat ställe i Sverige med samma namn. Är de dumma mot dig så tvingar vi dem att byta namn.  

close-contact